Verwarmd Transport

Naast koeltransport in Nederland en Duitsland bieden onze Isotherm trailers ook de mogelijkheid om verwarmd te worden. Verwarmd transport zorgt er voor dat uw producten op een stabiele temperatuur vervoerd worden, toegespitst op uw product. Zo zorgen wij er voor dat uw product in de juiste staat op de juiste plaats arriveert.

info@mercuur-logistics.nl

Gevoelige schakel

Als het gaat om temperatuur afhankelijk transport, dan gaat het meestal om vergankelijke producten. De producten dienen op een bepaalde temperatuur vervoerd te worden. Dit zorgt er voor dat producten mogelijk bloot komen te staan aan ongewenste temperaturen tijden het laden en lossen. De chauffeurs van onze geconditioneerde transport afdeling worden veelvuldig getraind om dit risico te minimaliseren.

Verpakte medicatie vervoeren

Medicatie dient met regelmaat op een specifieke temperatuur vervoerd te worden. Vaak hangt deze temperatuur rond de huiskamertemperatuur. Door de inzet van onze Isotherm trailers kunnen wij deze temperatuur het gehele jaar door realiseren.

Mercuur Logistics

Mercuur Smart Logisticis is er op gericht bedrijven te voorzien in gekoeld transport. Dit onderscheiden wij in een aantal gebieden:

Door onze locatie in de vervoer hotspot van Noord-Limburg bieden wij een ideale uitvalsbasis voor heel Nederland en Duitsland. Met snelwegen en waterwegen aan de deur, zijn wij de onmisbare schakel in uw transport.

Gevoelige schakel

Bij het transporteren van bederfelijke waren, is het transport zelf een gevoelige schakel in de koelketen. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen en dat moet dan ook voorkomen worden. De chauffeurs geconditioneerd vervoer van Mercuur worden daarom veelvuldig getraind om fouten te voorkomen. Het vervoer van bederfelijke goederen is dan ook een expertise waar we trots op zijn.

Meer weten over het geconditioneerd transport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op geconditioneerd transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.