Veiling vervoer door Mercuur

Als leverancier of afnemer van bloemen en planten, krijgt u te maken met veling vervoer. Het transport van en naar de veiling dient te voldoen aan uw eisen, maar belangrijker nog, aan de eisen van de bloemen en planten. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat uw producten verwelken. Met een professionele partner als Mercuur, zorgt u voor uw bloemen en planten.

info@mercuur-logistics.nl

Collectievervoer

Als producent van bloemen en planten moet het veiling transport goed geregeld zijn. Uw producten dienen met zo min mogelijk verlies bij de veiling te komen. Onze chauffeurs pikken bij u de producten op en verzamelen deze op meerdere locaties. Collectievervoer noemen wij dit. Effectief is dit een vorm van groupage vervoer. Zo heeft u lagere kosten, maar bent u toch gegarandeerd van professioneel transport.

Kopen op afstand

Als afnemer van bloemen kunt u kiezen voor Kopen op Afstand (KOA). Door deze methode te gebruiken, kunt u toch bij de veiling de bloemen kopen, zonder dat u daar fysiek aanwezig dient te zijn. Wanneer uw bloemen klaar staan voor transport, nemen wij ze over. De bloemen worden vakkundig gezekerd en vervoerd in onze koeltrailers.

Veiling vervoer van en naar de veiling

Het veiling vervoer gaat door heel Nederland en Duitsland. De veilingen van Herongen, Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsmeer, Bleiswijk of Venlo zijn allemaal bekende adressen. Van de kweker naar de veiling of van de veiling naar de detailhandel, wij verzorgen het voor u.

Benieuwd naar Veiling Vervoer?

Heeft u interesse gekregen in onze mogelijkheden omtrent het Veiling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u ons gerust bellen of een bericht sturen. Indien gewenst stellen we natuurlijk graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Transport van sierteeltproducten? Neem vrijblijvend contact op met Thomas van den Heuvel