Transport bedrijf Venlo: Mercuur Smart Logistics

Mercuur Smart Logistics bevind zich in de logistieke hotspot van Nederland: Venlo. Als transportbedrijf in Venlo richten wij ons op een aantal markten. Zo ligt de specialistatie in gekoelde tranporten van:

  • Sierteelt, bloemen & planten
  • Groente & Fruit
  • Food transport
info@mercuur-logistics.nl

Bloementransport

Eén van onze specialisaties ligt bij het bloementransport. Een specialisme waar we trots op zijn. Bloemen dienen onder de juiste omstandigheden vervoerd te worden, zodat ze niet verwelken. Zo organiseren wij bloemenvervoer van en naar veilingingen. Dedicated voor één klant, of groupage voor meerdere klanten.

Groente en Fruit transport

Het vervoer van groenten en fruit is een vitaal transport. In onze ogen betekent dit dat het niet stil kan liggen en aan al uw eisen moet voldoen. Dit zorgt er voor dat wij onze isotherm trailers op de door u gewenste temperatuur instellen en de blootstelling aan externe temperaturen tot een absoluut minimum beperken. Het transport van en naar bedrijven in één keer goed geregeld.

Food Transport

Het vervoer van voedingsmiddelen is maatwerk. Het is van het grootste belang dat uw transport voldoet aan alle eisen. Zo zorgen wij voortdurend voor het juiste materieel en werken wij volledig conform HACCP. Dit zorgt er voor dat uw voedingsmiddelen op de juiste manier op de juiste plaats geleverd worden.

Transport Venlo

Vanuit onze locatie in Venlo verzorgen wij probleemloos uw transport in Nederland & Duitsland. Zo kunnen wij u probleemloos voorzien in uw vraag in geconditioneerd transport. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.