Transport Ruhrgebied

Nederland mag zich de op één na grootste exporteur van voedingsmiddelen noemen in de Wereld. Veel producten gaan naar onze oosterburen, in het Ruhrgebied. Mercuur zorgt er voor dat u de juiste schakel heeft in deze gekoelde logistiek. Door de inzet van ons Haccp koeltransport Duitsland, zorgen wij ervoor dat uw product in de juiste staat op de juiste plaats beland.

info@mercuur-logistics.nl

HACCP

Bij het vervoer van voedingsmiddelen is het noodzakelijk om de kwaliteit te waarborgen. Dit doen wij door volledig te voldoen aan de HACCP regelgeving. Daardoor zorgen wij niet alleen voor de correcte temperatuur, maar ook de juiste registratie. Dit alles met de inzet van onze isotherm trailers. Zo is ons koeltransport de ideale combinatie met uw product.

Voedingsmiddelen vervoer

Het vervoer van voedingsmiddelen is een gevoelige schakel. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen. Dat moet voorkomen worden. De chauffeurs van Mercuur worden daarom veelvuldig getraind en bijgeschoold om fouten te voorkomen en mee te groeien in de laatste technieken. Dit zorgt er voor dat ons voedingsmiddelen vervoer een expertise is binnen Mercuur.

Mercuur Logistics

Mercuur Smart Logisticis is er op gericht bedrijven te voorzien in gekoeld transport. Dit onderscheiden wij in een aantal gebieden:

Door onze locatie in de vervoerdershotspot van Noord-Limburg bieden wij een ideale uitvalsbasis voor heel Nederland en het Ruhrgebied. Met snelwegen en waterwegen aan de deur, zijn wij de onmisbare schakel in uw transport.

Meer weten over het koeltransport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op koeltransport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.