Transport

Voor het vervoer vertrouwt U uw producten natuurlijk niet zomaar aan iemand anders toe. U moet kunnen rekenen op een betrouwbare partner, een partij die uw producten veilig, op tijd, zonder schade en volgens afspraak van A naar B brengt. Als uw producten kwetsbaar zijn, dan neemt de noodzaak van een geschikte partner alleen nog maar toe. Voedingsmiddelen, bloemen, planten en overige kwetsbare of bederfelijke waren zijn bij Mercuur Smart Logistics Venlo BV in goede handen.

Wij hebben het vakmanschap en het materiaal in huis om niet alleen aan de hierboven genoemde randvoorwaarden te voldoen, maar om u ook echt tevreden te stellen. Want dat is waar wij naar streven.

Ons team

Ons team bestaat uit vaklieden met kennis van en ervaring met de bijzondere aard van hun lading. Daarnaast beschikken we over een wagenpark van moderne voertuigen die uw producten niet alleen op de juiste temperatuur houden, maar ook beschadigingen voorkomen.

Maatwerk

Voor ons is transport van A naar B niet het einddoel, maar slechts het begin. Het begin van een duurzame en prettige samenwerking. Voor Mercuur Smart Logistics Venlo BV is het logisch dat wij proactief met u meedenken en vanuit een vraagstuk of transportbehoefte een pasklare oplossing aanleveren.

Transport en logistieke dienstverlening zijn immers een service en maatwerk en zeker geen lopendebandwerk.

Wij zijn er dan ook trots op dat wij al vele jaren vele tuincentra en bedrijven uit de voedings- en de sierteeltsector tot onze tevreden klantkring mogen rekenen.

Waar we extreem goed in zijn:

Food Transport

  • Koelverstransport
  • Chocolade
  • Champignons
  •  Sierteelt- en bloemen transport

 Leveringen aan tuincentra