Sierteelt transport door Mercuur

Sierteelt transport is een onderdeel waarin Mercuur Logistics al jaren uitblinkt. De sierteelt kenmerkt zich door per seizoen enorm wisselende volumes. Geen probleem voor Mercuur, wij kunnen hier prima mee omgaan. Opschalen bij drukte en afschalen cq. overstappen naar ander, anticyclisch werk in de rustige periode!. Dat is de reden dat sierteelt transport ons vak is.

info@mercuur-logistics.nl

Transport Sierteelt

Uw planten worden altijd onder de meest optimale omstandigheden naar hun bestemming gebracht. Mercuur Smart Logistics verzorgt zowel het collectievervoer naar de veilingen in Herongen, Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg of Bleiswijk maar ook het vervoer vanaf de veilingen, handelaren of kweker naar de detailhandel of uiteindelijke klant. Of het nu een collizending is, 1 CC-kar of stapelwagen of een complete vrachtwagen: wij zorgen voor een snel transport door Nederland en delen van Duitsland. De planten worden zonder kwaliteitsverlies op de bestemming gebracht. Daarnaast ontzorgen wij u met het benodigde fust.

We bekijken altijd de mogelijkheden om goederenstromen te combineren. Daardoor zal er een gunstiger tarief voor de eindafnemer uitkomen en minder voertuigbewegingen per losadres.

Sierteelt van en naar veilingen

Een onderdeel van ons sierteelt transport is zowel het leveren bij veilingen als het leveren vanuit veilingen. Niet alleen in Nederland zijn wij actief, ook bedekken we een groot deel van Duitsland. Hier beschikken we ook over eigen ruimten waarin goederenstromen verdeeld kunnen worden. 

Bloemen en planten op tijd op de juiste plaats

Het is voor u een eis, maar voor ons net zo goed. Bloemen en planten dienen op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn. Door slimme logistieke oplossingen in te zetten met eigen ladingdragers, op- en overslag, en chauffeurs met hart voor het werk, zorgen we hier dan ook voor. De bloemen worden opgenomen in ons geconditioneerd vervoer waarmee verwelking voorkomen wordt.

Meer weten over het sierteelt transport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op sierteelt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Transport van sierteeltproducten? Neem vrijblijvend contact op met Thomas van den Heuvel