Sierteelt logistiek

Bloemen en planten zijn producten die in wisselende volumes aangeboden worden. Dit verschilt fors per seizoen. Deze seizoenschommelingen kan Mercuur Smart Logistics prima opvangen. Behalve transport bieden we tijdelijke opslagmogelijkheden aan en ontzorgen onze klanten door middel van diverse VAL-activiteiten zoals het verdichten en etiketteren van zendingen.

info@mercuur-logistics.nl

Transport sierteelt

Mercuur Smart Logistics verzorgt zowel het collectievervoer vanaf de kwekers naar de diverse veilingen, handelaren en exporteurs alsook het aansluitende transport naar de detailhandel.

Indien mogelijk voegen we goederenstromen, afkomstig vanaf diverse plaatsen samen met als gevolg een gunstiger tarief per ladingdrager en minder voertuigbewegingen per losadres.

EIGEN VESTIGINGEN IN HERONGEN EN LŰLLINGEN

Mercuur Smart Logistics rijdt niet alleen dagelijks naar alle grote veilingen in Nederland en een deel van Duitsland, op veiling Rhein-Maas te Herongen (D) beschikt het bovendien over een eigen box waar in eigen regie inkomende en uitgaande productstromen behandeld kunnen worden. Ook het interne transport binnen veiling Rhein-Maas kan worden verzorgd.

Ook in Geldern/Lüllingen (D), centraal gelegen in het grootste sierteeltgebied van Duitsland beschikt Mercuur Smart Logistics over een eigen vestiging met transport-, op- en overslagfaciliteiten.

ladingdragers

Mercuur Smart Logistics voert een gedegen administratie van alle voorkomende ladingdragers (CC-karren, stapelwagens, europallets) en biedt deze dienst ook aan haar klanten aan.

Mercuur in de pers

Lees meer over ons en onze ambities in het artikel ‘Overname biedt kansen voor telers en handelaren aan beide zijden van de grens’ en ‘Meedenken en oplossingen bieden, dat is waar het om draait’, die onlangs in het blad Bloemisterij verschenen.

https://digitaal.bloemisterij.nl/bloemisterij-editie-2-2020/branded-content-mercuur-groep/

https://digitaal.hortipoint.nl/transport-in-beweging/mercuur-smart-logistics-meedenken-en-oplossingen-bieden-dat-is-waar-het-om-draait/

Meer informatie omtrent sierteelt logistiek?

Wilt u graag meer informatie omtrent de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van sierteelt logistiek, of wilt u graag weten hoe wij u in uw specifieke situatie van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen graag een aantrekkelijke offerte voor u op, toegepast op uw specifieke situatie.

Transport van sierteeltproducten? Neem vrijblijvend contact op met Thomas van den Heuvel