Over Mercuur

Mercuur Smart Logistics is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in producten die extra zorg en aandacht nodig hebben. In veel gevallen hebben de producten die wij vervoeren namelijk een hoge emotionele waarde. Denk hierbij aan sierplanten, bloemen en koelvers maaltijden. De geringste beschadiging of te late levering doet direct afbreuk aan de kwaliteit van het product en daarmee aan de beleving van de ontvanger.

info@mercuur-logistics.nlT +31 77 46 61 127

Onze bedrijfsnaam

Mercuur:
De naam Mercuur is afgeleid van de Romeinse god Mercurius en staat voor handelsgeest, persoonlijke kracht, verkeer, communicatie, het zien van verbanden en het leggen van verbindingen. Dit is de perfecte metafoor voor wie we willen zijn en waar we voor staan.

Smart Logistics:
We willen toegevoegde waarde leveren, die verder gaat dan het alleen het vervoer van uw kwetsbare product.

Onze kernwaarden

De naam zegt alles!
De kernwaarden en -activiteiten zijn ingebed in de naam ‘Mercuur Smart Logistics’

(Zie afbeelding helemaal onder aan deze pagina )

Ons doel

Ons doel is om onze klanten logistiek zoveel mogelijk te ontzorgen.

Onze missie

Onze missie is dat onze klanten voortdurend enthousiast moeten zijn over onze dienstverlening zodat een langdurige, prettige en voor beide partijen vruchtbare partnership kan worden opgebouwd.

Dit realiseren wij onder meer door:

Ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken worden nagekomen en de producten op het afgesproken tijdstip en in de afgesproken conditie op hun plaats van bestemming aankomen. Vanzelfsprekend wordt de bijbehorende administratie accuraat en snel verwerkt.
Ons in te leven in de processen en doelen van onze klanten en mee te denken over mogelijke efficiencyslagen en kostenbesparingen.
Te werken met gedreven en goed opgeleide medewerkers, vakmensen die begrijpen dat de vracht van de klant extra aandacht nodig heeft en die bereid zijn om, daar waar nodig even een stapje extra te zetten zodat niet alleen onze klant maar ook de klant van onze klant enthousiast is over ons werk.

We zijn een bedrijf met een sociaal gezicht: we vinden het belangrijk dat onze werknemers het naar de zin hebben en zich naar wens verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast zien we maatschappelijk verantwoord ondernemen als de kern van ons ondernemerschap en zoeken wij daarom naar een optimale verhouding tussen:

De menskant (sociale duurzaamheid, oftewel de P van People).
Het milieu (ecologische duurzaamheid oftewel de P van Planet).
Het profijt (de waarde van onze bedrijfsvoering oftewel de P van Profit).