MVO-doelen

Wij streven ernaar ons bedrijf zodanig te ontwikkelen dat het niet alleen een financieel gezond bedrijf is, maar dat het ook een bedrijf is dat goed is voor mens en samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zien wij als de kern van ons ondernemerschap en daarom zoeken wij naar een optimale verhouding tussen:

De menskant (sociale duurzaamheid, oftewel de P van People)
Het milieu (ecologische duurzaamheid oftewel de P van Planet)
Het profijt (de waarde van onze bedrijfsvoering oftewel de P van Profit)

Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?

  1. Omdat wij allereerst beseffen dat wij niet alleen op deze wereld zijn. We hebben een verantwoordelijkheid voor het milieu, voor elkaar en voor toekomstige generaties. We besteden daarom veel aandacht aan zuinig rijden en CO2-reductie. Daarnaast steunen we een aantal stichtingen, die zich actief inzetten voor onze medemens.
  2. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij door onze duurzame aanpak klanten en andere betrokkenen aan ons kunnen binden. Dat geldt ook zo voor onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat er een goede werksfeer is, dat er aandacht is voor elkaar en medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.
  3. Omdat wij ervaren dat deze aanpak ook leidt tot een betere dienstverlening: meer liefde voor ons mooie vak, meer aandacht en begrip voor de uitdagingen van onze klant en van ons eigen werk, minder foute of beschadigde leveringen, meer binding en samenwerking met collega’s en klanten en last-but-not-least een betere leverperformance.