Koeltransport Venlo

Als op een na grootste exporteur van voedingsmiddelen in de wereld, mag het logisch zijn dat koeltransport van Nederland naar het buitenland een belangrijke schakel is. Mercuur zorgt voor de juiste schakel in deze gekoelde logistiek. Vanuit onze locatie in Venlo, zorgen wij er voor dat uw product in de juiste staat op de juiste plaats beland.

info@mercuur-logistics.nl

HACCP

Om de kwaliteit van uw voedingsmiddelen te waarborgen, voldoen wij volledig aan de HACCP regelgeving. Daardoor zorgen we niet alleen voor een correcte temperatuur, maar zorgen we ook voor de juiste documentatie. Dit alles door de inzet van onze koeltrailers. Zo is ons koeltransport de ideale combinatie met uw product.

Koeltransport vanuit de logistieke hotspot

Venlo is dé logistieke hotspot van Nederland. Met een ideale locatie in de grensregio is Venlo een perfecte uitval locatie naar Duitsland en België. Met aansluitingen aan de grote snelwegen, waterwegen en spoorwegen, wordt uw product snel en vakkundig geëxporteerd naar het buitenland. Ons koeltransport richt zich op meer dan enkel voedingsmiddelen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld uitstekend helpen met het vervoeren van bloemen en planten

Koeltransport Duitsland

Als op een na grootste producent van voedingsmiddelen, transporteert Nederland ook veel naar Duitsland. Natuurlijk dient er hier ook rekening gehouden te worden met de specifieke wetten en regelgevingen. Met twee eigen locaties in Duitsland, en een grens locatie in Venlo zorgen wij er voor dat producten op de juiste manier bij uw klant in Duitsland terecht komen.

Transport van voedingsmiddelen

Niets is belangrijker dan de kwaliteit van levensmiddelen die vervoerd worden. Tijdens het geconditioneerd transport worden daarom de temperaturen van de isotherm trailers nauwlettend in de gaten gehouden. Dit ter bescherming van de voedselveiligheid. De chauffeurs die bederfelijke goederen transporteren zullen altijd rekening houden met regelingen zoals de HACCP regeling.

Gevoelige schakel

Bij het transporteren van bederfelijke waren, is het transport zelf een gevoelige schakel in de koelketen. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen en dat moet dan ook voorkomen worden. De chauffeurs geconditioneerd vervoer van Mercuur worden daarom veelvuldig getraind om fouten te voorkomen. Het vervoer van bederfelijke goederen is dan ook een expertise waar we trots op zijn.

Meer weten over het koeltransport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op koeltransport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.