Groupage vervoer

Onder de term groupage vervoer of groupage transport verzorgen wij het transport van meerdere leveranciers in één rit. Dit betekent dus dat we meerdere kleine vrachten oppikken, die samen vervoerd kunnen worden en deze naar de eindbestemming(en) brengen. Daardoor worden kosten verdeeld, wat in uw voordeel werkt.

info@mercuur-logistics.nl

Gekoeld groupage vervoer

Onze specialiteit ligt bij gekoeld vervoer. Ideaal voor het vervoer van bloemen en planten, maar ook voedingsmiddelen of verpakte medicatie. Het is een gevoelige schakel in het transport traject. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen. Onze chauffeurs worden veelvuldig getraind om fouten te voorkomen.

Groupage vervoer Duitsland

Producten gaan vanuit Nederland regelmatig naar Duitsland. Wanneer u dit wilt organiseren, zoekt u een betrouwbare partner. Met onze locatie dicht bij de grens (Venlo) en met twee eigen locaties in Duitsland zorgen wij er voor dat producten op de juiste manier bij uw klant in Duitsland terecht komen.

Groupage vervoer voor de detailhandel

Wanneer het gaat om het vervoer van bloemen en planten naar de detailhandel, dan duiken er nieuwe problemen op. Zo zijn er in steden vaak tijden waarin geleverd mag worden en moet de vervoerder voldoen aan milieueisen. Niet alleen zorgt Mercuur voor een planning die aansluit bij uw wensen. Mercuur houdt rekening met alle gestelde eisen door de lokale overheden. Daarmee zorgen wij voor een ideale bevoorrading.

Mercuur-Logistics

Mercuur Smart Logisticis is er op gericht bedrijven te voorzien in gekoeld transport. Dit onderscheiden wij in een aantal gebieden:

Door onze locatie in de vervoerdershotspot van Noord-Limburg bieden wij een ideale uitvalsbasis voor heel Nederland en Duitsland. Met snelwegen en waterwegen aan de deur, zijn wij de onmisbare schakel in uw transport.

Benieuwd naar groupage vervoer?

Heeft u interesse gekregen in onze mogelijkheden omtrent het Groupage vervoer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u ons gerust bellen of een bericht sturen. Indien gewenst stellen we natuurlijk graag een vrijblijvende offerte voor u op.