Groente en fruit transport door Mercuur

Door kennis en ervaring weet Mercuur exact welke eisen er gesteld worden aan het groente en fruit transport. Ons wagenpark is er volledig op ingericht, alle certificaten zijn voorhanden en de chauffeurs zijn stuk voor stuk specialisten. Zij zorgen er voor dat uw producten geconditioneerd op de juiste locatie komen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, wij ontzorgen u volledig!

info@mercuur-logistics.nl

Transport groente en fruit

Groente en fruit, vallen net zoals andere bederfelijke voedingsmiddelen, onder de HACCP regelgeving. Daarom vervoeren wij alle groente en fruit volgen een strikt HACCP plan. Tijdens het transport wordt dan ook de HACCP hygiënecode nageleefd en is de distributie van levensmiddelen daardoor gewaarborgd.

HACCP Vervoer

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dankzij deze protocollen garanderen wij het veilige en vooral ook juiste transport van uw bederfelijke waar. Zo zullen we altijd hygiënisch en voedselveilig werken. Heeft u vragen over het HACCP vervoer? Neem dan gerust contact met ons op.

Geconditioneerd vervoer

Gekoeld transport is niet per definitie hetzelfde als geconditioneerd transport. Al komt het daar in Nederland wel vaak op neer. Feitelijk is geconditioneerd transport een breder begrip. bedrijven die zich bezighouden met geconditioneerd transport dienen zich te houden aan HACCP-Protocollen.

Meer weten over het groente en fruit transport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op groente en fruit vervoer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.