Gekoeld transport door Mercuur

Bij gekoelde producten is een belangrijke schakel het gekoelde transport. Denk eens aan voedingsmiddelen, bloemen of planten, of medicatie. Mercuur Logistics zorgt voor een passende oplossing voor deze bederfelijke waren: gekoeld transport. Door de inzet van ons gekoeld transport, komt uw product in goede staat en op tijd op de juiste plaats.

info@mercuur-logistics.nl

HACCP

Uw voedingsmiddelen transport dient niet alleen te voldoen aan de juiste temperatuur, maar ook aan andere regelgevingen. Denk eens aan het HACCP. Bij Mercuur Transport houden wij ons aan de HACCP regelgeving, waardoor wij uw ideale partner zijn in het gekoeld transport.

Gekoeld transport Duitsland

Als op een na grootste producent van voedingsmiddelen, transporteert Nederland ook veel naar Duitsland. Natuurlijk dient er hier ook rekening gehouden te worden met de specifieke wetten en regelgevingen. Met twee eigen locaties in Duitsland zorgen wij er voor dat producten op de juiste manier bij uw klant in Duitsland terecht komen.

Transport van voedingsmiddelen

Niets is belangrijker dan de kwaliteit van levensmiddelen die vervoerd worden. Tijdens het geconditioneerd transport worden daarom de temperaturen nauwlettend in de gaten gehouden. Dit ter bescherming van de voedselveiligheid. De chauffeurs die bederfelijke goederen transporteren zullen altijd rekening houden met regelingen zoals de HACCP regeling.

Gevoelige schakel

Bij het transporteren van bederfelijke waren, is het transport zelf een gevoelige schakel in de koelketen. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen en dat moet dan ook voorkomen worden. De chauffeurs geconditioneerd vervoer van Mercuur worden daarom veelvuldig getraind om fouten te voorkomen. Het vervoer van bederfelijke goederen is dan ook een expertise waar we trots op zijn.

Meer weten over het gekoeld transport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op gekoeld transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.