Geconditioneerd vervoer door Mercuur

Als het product het verlangt, moet het transport hierop aangepast worden. Denk aan gekoelde producten, bloemen en planten of voedingsmiddelen. Mercuur Smart Logistics zorgt voor een passende oplossing voor deze bederfelijke waren: geconditioneerd vervoer. Door de inzet van ons geconditioneerd vervoer, komt uw product in goede staat en op tijd op de juiste plaats. Wij verzorgen uw geconditioneerd transport in Nederland en Duitsland.

info@mercuur-logistics.nl

HACCP geconditioneerd vervoer

Gekoeld transport is niet per definitie hetzelfde als geconditioneerd transport. Al komt het daar in Nederland wel vaak op neer. Feitelijk is geconditioneerd transport een breder begrip. Bedrijven die zich bezighouden met geconditioneerd transport dienen zich te houden aan HACCP-Protocollen. Mercuur Smart Logistics werkt volgends de meest recente versie van de hygiënecode, de code voor hygiënisch en voedsel veilig werken bij transport en opslag van levensmiddelen, zoals deze is opgesteld door Evofenedex en Transport en Logistiek Nederland.

Geconditioneerd vervoer Duitsland

Als op een na grootste producent van voedingsmiddelen, transporteert Nederland ook veel naar Duitsland. Natuurlijk dient er hier ook rekening gehouden te worden met de specifieke wetten en regelgevingen. Met twee eigen locaties in Duitsland zorgen wij ervoor dat producten op de juiste manier bij uw klant in Duitsland terecht komen.

Transport van voedingsmiddelen

Niets is belangrijker dan de kwaliteit van levensmiddelen die vervoerd worden. Tijdens het geconditioneerd vervoer worden daarom de temperaturen nauwlettend in de gaten gehouden. Dit ter bescherming van de voedselveiligheid. De chauffeurs die bederfelijke goederen transporteren zullen altijd rekening houden met regelingen zoals de HACCP regeling.

Gevoelige schakel

Bij het transporteren van bederfelijke waren, is het transport zelf een gevoelige schakel in de koelketen. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen en dat moet dan ook voorkomen worden. De chauffeurs geconditioneerd vervoer van Mercuur worden daarom veelvuldig getraind om fouten te voorkomen. Het vervoer van bederfelijke goederen is dan ook een expertise waar we trots op zijn.

Meer weten over het geconditioneerd transport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op geconditioneerd vervoer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Zo kunt u vrijblijvend een offerte aanvagen en we geven u graag alle informatie.