Geconditioneerd Transport door Mercuur

Als het gaat om bederfelijke waar, komt er vaak geconditioneerd transport aan te pas. Denk aan bloemen, planten, voedingsmiddelen en medicijnen. Mercuur Transport zorgt voor een juiste oplossing voor uw bederfelijke waar: geconditioneerd transport. Door de inzet van ons transport, komt uw product in de juiste staat op de juiste plaats.

info@mercuur-logistics.nl

HACCP geconditioneerd Transport

Gekoeld transport is niet per definitie hetzelfde als geconditioneerd transport. Al komt het daar in Nederland wel vaak op neer. Feitelijk is geconditioneerd transport een breder begrip. bedrijven die zich bezighouden met geconditioneerd transport dienen zich te houden aan HACCP-Protocollen. Mercuur Smart Logistics werkt volgends de meest recente versie van de hygiënecode, de code voor hygiënisch en voedsel veilig werken bij transport en opslag van levensmiddelen, zoals deze is opgesteld door Evofenedex en Transport en Logistiek Nederland.

Geconditioneerd Transport Duitsland

Nederland is de op een na grootste producent van voedingswaren. Daardoor is voedsel ook een groot export product. Zo gaat er veel de grens over richting Duitsland. Daar dient er natuurlijk wel rekening mee gehouden te worden dat er andere wetten en regels gelden. Met twee eigen locaties in Duitsland, zorgen wij er voor dat de producten op de juiste manier bij uw klant komen.

Transport van voedingsmiddelen

Niets is belangrijker dan de kwaliteit van levensmiddelen die vervoerd worden. Tijdens het geconditioneerd vervoer worden daarom de temperaturen nauwlettend in de gaten gehouden. Dit ter bescherming van de voedselveiligheid. De chauffeurs die bederfelijke goederen transporteren zullen altijd rekening houden met regelingen zoals de HACCP regeling.

Gevoelige schakel

Bij het transporteren van bederfelijke waren, is het transport zelf een gevoelige schakel in de koelketen. Tijdens het laden en lossen kan het product bloot komen te staan aan onwelkome temperaturen en dat moet dan ook voorkomen worden. De chauffeurs geconditioneerd vervoer van Mercuur worden daarom veelvuldig getraind om fouten te voorkomen. Het vervoer van bederfelijke goederen is dan ook een expertise waar we trots op zijn.

Meer weten over het geconditioneerd transport?

Heeft u interesse in onze dienstverlening gericht op geconditioneerd transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag alle informatie en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.