CHOCOLADE TRANSPORT

Gespecialiseerd in chocolade transport
Wij bieden u volop mogelijkheden met betrekking tot chocolade transport. Zo vervoeren wij uw chocoladeproducten naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Wij rijden in Nederland, België en Duitsland. Onze vrachtwagens zijn geoptimaliseerd om uw chocoladeproducten in goede staat te houden. Het kan hierbij gaan om vloeibare of vaste chocolade, maar ook om transport van alle aanverwante producten. Behalve dat wij gebruik maken van de meest moderne vervoersmethoden, zijn onze chauffeurs gespecialiseerd op het gebied van voedingsmiddelentransport en op de hoogte van alle geldende wetten en regels in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij voortdurend de kwaliteit van uw chocolade transport in de gaten houden. Dit gebeurt onder andere door regelmatig de temperatuur te monitoren. Zelf kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw producten zich bevinden. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten en of een chocolade transport op tijd arriveert. Een geruststellend idee voor u als ondernemer.

Chocolade transport naar binnen- en buitenland

Net als voor alle voedingsmiddelen, geldt ook voor het transport van chocolade dat deze vorm van vervoer aan diverse eisen dient te voldoen. Om deze reden kiezen veel bedrijven ervoor om hun chocolade transport uit handen te geven aan een gespecialiseerde partij. Ons transportbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van chocolade, alsmede in het vervoeren van diverse anders

voedingsmiddelen. Of het hierbij nu gaat om vers-, koel- of vriesproducten, wij zorgen er graag voor dat uw producten in optimale staat hun bestemming bereiken. Uw wensen en de kwaliteit van uw producten staan voor ons hierbij altijd op de eerste plaats.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie omtrent chocolade transport

Wilt u graag meer informatie omtrent de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van chocolade transport, of wilt u graag weten hoe wij u in uw specifieke situatie van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen graag een aantrekkelijke offerte voor u op, toegepast op uw situatie.

PRIJSINDICATIECONTACT