MERCUUR – SMART LOGISTICS

Mercuur Smart Logistics ist ein Logistikdienstleister, der sich auf Produkte spezialisiert hat, die besondere Sorgfalt und Aufmerksamkeit erfordern wie:

Blumen und Pflanzen
Lebensmittel wie zB. Pilzen, gekühlte Mahlzeiten, Obst und Gemüse und Schokoladen
Lieferungen an Gartencenter und Gärtnereien.
WEITERLESEN

Pflanzenlogistik

Mercuur Smart Logistics ist die Transportverbindung zwischen Produktion und Vermarktung (Großhandel) bzw. Vermarktung zum Einzelhandel.

In der Pflanzenlogistik ist der Begriff Saison und damit verbundene Volumenschwankungen eine besondere Herausforderung, der wir mit dem richtigen Werkzeug begegnen. Dazu zählen eigene Standorte an allen wichtigen „Pflanzen Hotspots“, professionelle  Ladungsträgerverwaltung, Dienstleistungen rund um die Pflanze (verdichten, etikettieren u.s.w.) sowie temporäre Lagermöglichkeiten und ein gutes Netzwerk mit anderen Logistikern.

Somit sind wird in der Lage, unseren Geschäftspartnern ein Gesamtpaket zu liefern, welches ihre Fixkosten zu variablen Kosten machen kann.

WEITERLESEN

MERCUUR GROEP übernimmt SCHIFFER GMBH

Mercuur Groep heeft haar Duitse branchegenoot Schiffer GmbH overgenomen en versterkt daarmee haar positie in de sierteeltlogistiek tussen Nederland en Duitsland.

Schiffer met vestigingen op de veiling van Herongen en het Landgardterrein in Geldern/Lüllingen heeft al 22 jaar een ijzersterke positie in het  tuinbouw gebied Niederrhein (grenst aan Venlo).

Weiterlesen

Duurzaamheid

Duurzaam transport begint met het inzetten van duurzaam materieel dat voldoet aan de allerlaatste normen. Daarnaast passen de chauffeurs van Mercuur het ”nieuwe rijden” toe en wordt het rijgedrag voortdurend gemonitord en geëvalueerd.

De planners van Mercuur Smart Logistics zorgen voor een optimale beladingsgraad van de opleggers in combinatie met een slimme routeplanning

LEES MEER

Food transport

Bij het vervoeren van voedselproducten is het van het grootste belang dat uw transport voldoet aan diverse eisen. Niet alleen dient het product op tijd op de plaats van bestemming geleverd te worden maar vooral ook onder de juiste condities.

Mercuur Smart Logistics heeft hier jarenlange ervaring in. Of het nu gaat om vers-, koel- of vriesproducten of chocolade. Uw wensen en de kwaliteit van uw producten staan voor ons hierbij altijd op de eerste plaats.

Bevoorrading van tuincentra

Al vele jaren is Mercuur Smart Logistics huisvervoerder voor het een aantal tuincentra in Nederland, België en Duitsland.
Winkelbevoorrading is een aparte tak van sport. Meestal mag en kan er alleen maar op bepaalde tijden geleverd worden (vaak ook alleen ’s nachts).

Voor winkelbevoorrading selecteert Mercuur chauffeurs die:

Goede communicatieve vaardigheden hebben
Optimale voertuigbeheersing hebben om ook in moeilijke omstandigheden goed en snel te kunnen manoeuvreren
Over een hands-on-mentaliteit beschikken: de chauffeur lost en laadt immers zelf  de auto
LEES MEER

GOEDE DOELEN

Wij steunen onder andere de volgende goede doelen: