Chocolade transport

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun chocolade transport uit te besteden aan een gespecialiseerde partij.

Voor het vervoer van voedingsmiddelen is het immers belangrijk om te kunnen rekenen op een betrouwbare partner, een partij die uw producten veilig, op tijd, zonder schade en volgens afspraak van A naar B brengt.

Mercuur Smart Logistics heeft het vakmanschap en het materiaal in huis om aan de hierboven genoemde randvoorwaarden te voldoen en u echt tevreden te stellen. Want dat is waar wij naar streven. Met Mercuur Smart Logistics heeft u een echte specialist voor het vervoer van chocolade.

Chocolade transport naar binnen- en buitenland

Chocolade transport

Mercuur Smart Logistics biedt u volop mogelijkheden met betrekking tot chocolade transport. Zo vervoeren wij uw chocoladeproducten naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Wij rijden in Nederland, België en delen van Duitsland. Onze vrachtwagens zijn geoptimaliseerd om uw chocoladeproducten in goede staat te behouden.

Behalve dat wij gebruik maken van de meest moderne vervoersmiddelen, zijn onze chauffeurs gespecialiseerd op het gebied van voedingsmiddelentransport en op de hoogte van alle geldende wetten en regels in binnen- en buitenland.

Hierdoor houden wij voortdurend de kwaliteit van uw product onder controle. Dit gebeurt onder andere door de temperatuur te monitoren. Zelf kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw producten zich bevinden. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten en of een transport op tijd arriveert. Een geruststellend idee voor u als ondernemer.

Bel ons voor meer informatie

Meer informatie omtrent chocolade transport?

Wilt u graag meer informatie omtrent de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van chocolade transport, of wilt u graag weten hoe wij u in uw specifieke situatie van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen graag een aantrekkelijke offerte voor u op, toegepast op uw specifieke situatie.

Consumptie van chocolade

De chocolade-industrie groeit geleidelijk en de consumptiecijfers voor 5 van de 7 continenten bedragen totaal reeds $ 50 miljard per jaar.

In Europa wonen veruit de meeste consumenten van chocolade en andere cacaoproducten met 45% van de wereldomzet.

Het land waar de meeste chocolade wordt gegeten is Zwitserland met 11,4 kg per persoon per jaar. Daarna volgen Groot-Brittannië met 9,5 en België met 8,7 kilogram.

Andere landen met veel chocoladeconsumptie zijn Duitsland, Ierland, Denemarken, Noorwegen, Oostenrijk en Polen.

De Verenigde Staten vervolledigen dit lijstje met ongeveer 5,4 kilogram per persoon per jaar.

 

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Chocolade