Bloemen Transport door Mercuur

Het vervoeren van planten is één ding, het transport van bloemen is vakwerk. Door de bloemen gekoeld te transporteren, voorkom je dat ze gaan verwelken. Dit kan zowel het collectievervoer zijn om naar de veilingen te brengen. Maar ook het vervoer van de veilingen naar de detailhandel. Met onze locatie dicht bij de veiling van Venlo, zorgen wij voor een snel transport door Nederland en Duitsland. De bloemen worden daardoor zonder verlies op de bestemming gebracht.

info@mercuur-logistics.nl

Geconditioneerd sierteelt transport

De bloemen worden vervoerd op een temperatuur die optimaal is voor de bloem. Het transport gebeurt door vaklieden die niets liever doen dan voor u de weg op gaan. De combinaties van Mercuur Smart Logistics komt u dan ook overal tegen. Zo bestrijken wij een groot deel van Nederland en Duitsland.

Kostenbesparend bloemen vervoer

Graag verzorgen wij kostenbesparingen voor onze klanten door met ze mee te denken. Zo nemen we meerdere kleine ladingen mee van verschillende aanbieders. Door de ladingen te groeperen zorgen we voor een kostenverdeling. Daarmee worden de kosten voor u effectief verlaagd! 

Bloemen en planten vervoer voor de detailhandel

Wanneer het gaat om het vervoer van bloemen en planten naar de detailhandel, dan duiken er nieuwe problemen op. Zo zijn er in steden vaak tijden waarin geleverd mag worden en moet de vervoerder voldoen aan milieueisen. Niet alleen zorgt Mercuur voor een planning die aansluit bij uw wensen. Mercuur houdt rekening met alle gestelde eisen door de lokale overheden. Daarmee zorgen wij voor een ideale bevoorrading. 

Mercuur-Logistics

Mercuur logistics is er op gericht bedrijven te voorzien in gekoeld transport. Dit doen we, gericht op verschillende sectoren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van bloemen transport?

Heeft u interesse gekregen in onze mogelijkheden omtrent het transport van bloemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u ons gerust bellen of een bericht sturen. Indien gewenst stellen we natuurlijk graag een vrijblijvende offerte voor u op. 

Transport van sierteeltproducten? Neem vrijblijvend contact op met Thomas van den Heuvel