Bloemen vervoer door Mercuur-Logistics

Vervoer van bloemen is een vak appart. Het komt nauwkeurig om er voor te zorgen dat de bloemen intact op de plaats van bestemming komen. Zo min mogelijk verwelken is waar wij voor gaan. Het vervoer gaat op verschillende vlakken. Denk eens aan collectietransport om de bloemen naar de veiling te brengen. Maar ook het vervoer van de veiling naar de detailhandel. Door onze ideale locatie in de logistieke hotspot van Nederland, kunnen wij uw bloemen ook prima naar Duitsland transporteren. Bloemen vervoer met zo min mogelijk verlies.

info@mercuur-logistics.nl

Bloemen logistiek

Het moge duidelijk zijn dat bloemen een kwetsbaar goed zijn. Het is dan ook noodzakelijk dat tijdens de logistieke acties de bloemen zo goed mogelijk geconserveerd worden. Het transport gebeurt door vaklieden die niets liever doen dan voor u de weg op gaan. De combinaties van Mercuur-Logistics komt u dan ook overal tegen. Zo bestrijken wij een groot deel van Nederland en Duitsland.

Kostenbesparend bloemen vervoer

Graag verzorgen wij kostenbesparingen voor onze klanten door met ze mee te denken. Zo nemen we meerdere kleine ladingen mee van verschillende aanbieders. Door de ladingen te groeperen zorgen we voor een kostenverdeling. Daarmee worden de kosten voor u effectief verlaagd! 

Bloemen en planten vervoer voor de detailhandel

Wanneer het gaat om het vervoer van bloemen en planten naar de detailhandel, dan duiken er nieuwe problemen op. Zo zijn er in steden vaak tijden waarin geleverd mag worden en moet de vervoerder voldoen aan milieueisen. Niet alleen zorgt Mercuur voor een planning die aansluit bij uw wensen. Mercuur houdt rekening met alle gestelde eisen door de lokale overheden. Daarmee zorgen wij voor een ideale bevoorrading.

Mercuur-Logistics

Mercuur logistics is er op gericht bedrijven te voorzien in gekoeld transport. Dit doen we, gericht op verschillende sectoren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van bloementransport Nederland?

Heeft u interesse gekregen in onze mogelijkheden omtrent het transport van bloemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u ons gerust bellen of een bericht sturen. Indien gewenst stellen we natuurlijk graag een vrijblijvende offerte voor u op. 

Transport van sierteeltproducten? Neem vrijblijvend contact op met Thomas van den Heuvel