Bevoorrading van tuincentra

Al vele jaren is Mercuur Smart Logistics huisvervoerder voor een groot aantal tuincentra in Nederland, België en Duitsland.
Winkelbevoorrading is een aparte tak van sport. Meestal mag en kan er alleen maar op bepaalde tijden geleverd worden (vaak ook alleen ’s nachts).

Voor winkelbevoorrading selecteert Mercuur chauffeurs die:

Goede communicatieve vaardigheden hebben
Optimale voertuigbeheersing hebben om ook in moeilijke omstandigheden goed en snel te kunnen manoeuvreren
Over een hands-on-mentaliteit beschikken: de chauffeur lost en laadt immers zelf  de auto

Kenmerkend voor leveringen aan tuincentra is m.n. de enorm variërende volumes die per dag aangeleverd dienen te worden als ook (vanwege het brede productportfolio) de steeds weer afwijkende palletmaten.

Voor een aantal tuincentra verzorgen wij de volledige inkomende goederenstroom. Omdat deze van meerdere leveranciers afkomstig zijn en diverse filialen als eindbestemming hebben halen wij deze producten eerst naar onze loods en sorteren deze vervolgens op filiaal. Daarna worden de goederen geconsolideerd aangeleverd. Dit resulteert voor onze klant in een lagere prijs per ladingdrager als ook in een reductie van het aantal voertuigbewegingen per filiaal.

Meer informatie omtrent de bevoorrading van tuincentra?

Wilt u graag meer informatie omtrent de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van bevoorrading, of wilt u graag weten hoe wij u in uw specifieke situatie van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen graag een aantrekkelijke offerte voor u op, toegepast op uw specifieke situatie.