BLOEMEN- PLANTEN TRANSPORT!

Mercuur Smart Logistics verzorgt transport voor bloemisten, tuincentra, kwekers en groothandel.

Communicatie met betrekking tot volgorde en tijdstip van leveringen is erg belangrijk zodat u als opdrachtgever uw klanten optimaal kunt bedienen.

CHAMPIGNON TRANSPORT

Champignontransport vraagt kennis en kunde van de vervoerder omdat het een kwetsbaar product betreft. Bij het vervoeren van voedselproducten is het belangrijk dat uw transport voldoet aan de huidige regelgeving zoals bijvoorbeeld HACCP.

Mercuur Smart Logistics vindt het erg belangrijk dat uw producten op de afgesproken tijd geleverd worden.

Transport van kwetsbare bloemen en planten door Mercuur Smart Logistics

WINKELBEVOORRADING

Winkelbevoorrading is een aparte tak van sport. In veel winkels mag en kan er alleen maar op bepaalde tijden geleverd worden. Ook heeft een chauffeur soms te maken met weinig ruimte om te manoeuvreren.

Voor winkelbevoorrading selecteert Mercuur chauffeurs die:

  • Goed communicatieve vaardigheden hebben;
  • Optimale voertuigbeheersing hebben om ook in moeilijke omstandigheden goed en snel te kunnen manoeuvreren;
  • Hands-out-mentaliteit: even meehelpen om een vracht zo snel en efficient mogelijk te kunnen laden en lossen;
  • goed op de hoogte zijn van wetgeving en administratieve taken.

Winkelbevoorrading? Neem vrijblijvend contact op met Thijs Rutten tel. 077 46 61 127

LEES MEER

Cross Docking en Opslag

DUURZAAM ONDERWEG

Duurzaam transport begint met het inzetten van duurzaam materieel dat minstens voldoet aan Euro V en Euro VI. Daarnaast passen de chauffeurs van Mercuur het “nieuwe rijden“ toe. Het rijgedrag wordt voortdurend gemonitord en geëvalueerd.

De planners van Mercuur zorgen voor een optimale beladingsgraad van de opleggers in combinatie met een slimme routeplanning.

LEES MEER

CHOCOLADE TRANSPORT

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun chocolade transport uit handen te geven aan een gespecialiseerde partij. Mercuur heeft jarenlange ervaring op het gebied van chocolade.

Mede dankzij de kennis en ervaring op het gebied van gespecialiseerd chocolade transport, haalt u met Mercuur een echte specialist binnen voor het vervoer van diverse andere soorten voedingsmiddelen. Limar is een van onze trouwe klanten sinds 10 jaar. Denk hierbij aan versproducten of vriesproducten.

Wij zorgen er voor dat uw producten in optimale staat hun bestemming bereiken. Uw wensen en de kwaliteit van uw producten staan voor ons hierbij altijd op de eerste plaats.

LEES MEER

MERCUUR – SMART LOGISTICS

De naam Mercuur past perfect bij ons bedrijf. Mercuur is namelijk een metafoor voor persoonlijke kracht en handelsgeest. Het woord is afgeleid van Mercurius: de Romeinse god van de handel, reizigers en winst. Wij herkennen ons in deze naam omdat wij u in staat stellen om winstgevend handel te drijven èn omdat we u kosten helpen besparen.

LEES MEER

Kies voor Dedicated Transport

Soms kent de logistiek lastige vraagstukken. De goederenstroom kan bijvoorbeeld erg variëren en er kunnen plotseling spoedopdrachten binnenkomen. Kies dan voor Mercuur Dedicated transport zodat uw transportvraag steeds op de eerste plaats staat en er geen rekening hoeft te worden gehouden met vragen van andere klanten.

LEES MEER

GOEDE DOELEN

Wij steunen onder andere de volgende goede doelen: